Els socis de DECODE es reuneixen a Riga per a la primera reunió presencial del projecte

Els dies 20 i 21 de juny, el consorci DECODE es va reunir a Riga, Letònia, per a la primera reunió presencial. L'equip d'ACUP va assistir a la reunió com a líders de la comunicació del projecte i del darrer paquet de treball que s'executarà en els pròxims mesos. A causa de la pandèmia, aquest projecte Erasmus+ s'havia, fins ara, dut a terme en format virtual, per la qual cosa aquesta va ser una gran oportunitat per veure'ns i intercanviar després de més d'un any treballant junts.

La reunió va ser organitzada per la Universitat Tècnica de Riga (RTU), líders del paquet de treball 3 (IO3) del projecte, que actualment s'està finalitzant d'acord amb el cronograma i aviat es presentarà. El seu treball s'ha centrat en el desenvolupament d'una plataforma d'autoavaluació i un kit d'eines que ajudarà les universitats a obtenir una imatge de la seva situació actual en termes de sostenibilitat, així com materials per ajudar-les a avançar i millorar.

DECODE meeting in Riga

En la reunió, també vam parlar sobre els propers passos a seguir, que començaran amb el desenvolupament de vies d'impacte i fulls de ruta per acompanyar i implementar les millores suggerides per l'eina d'autoavaluació d'IO3. Els socis a càrrec d'aquest treball seran els de la Universitat de Nàpols Federico II (UNINA).

La reunió a Riga va ser una gran ocasió per actualitzar-se mútuament sobre les fites del projecte DECODE i sobre la feina que queda per fer. Alhora, reunir-se en persona va permetre un intercanvi més personal per enfortir els vincles entre els socis. Amb l'esperança que no hi hagi més impediments en els propers mesos, seguirem treballant per fomentar la institucionalització del desenvolupament sostenible a nivell de les unitats acadèmiques (facultats, escoles i departaments) i contribuir més al seu impacte.

DECODE meeting in Riga

Pots llegir més sobre el projecte DECODE en aquest enllaç i mantenir-te al dia sobre les  notícies i esdeveniments seguint-nos a les xarxes socials (Twitter i LinkedIn) i subscrivint-te al butlletí de notícies de DECODE.

Imatges
DECODE partners