Projects

 • Cicle organitzat pel Palau Macaya de "la Caixa" sota la coordinació de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i la direcció científica de Daniel Innerarity, director de Globernance, Institut de Governança Democràtica.

 • L'objectiu de l’e-Administració és aconseguir que les universitats esdevinguin uns organismes més eficients, canviant la forma de treballar d’aquestes en base a digitalització dels processos, expedient electrònic, procediment administratiu automatitzat, entre altres.
 • L’Escola de Gestió Universitària i de la Recerca és el programa que agrupa les iniciatives formatives promogudes per l’ACUP en l’àmbit de la gestió universitària i de la recerca.
 • La Plataforma Coneixement, Territori, Innovació (Plataforma CTI) és un projecte estratègic per enfortir el desenvolupament econòmic i social de Catalunya que promou la interacció i la cooperació estable entre les universitats, el món empresarial i les administracions publiques de Catalunya per tal de treballar conjuntament pel progres social, la competitivitat econòmica i la vitalitat cultural.

 • El projecte TEFCE contribuirà directament a aquesta nova agenda en proposar un marc per a un enfocament europeu comú per a la participació de la comunitat en l'educació superior.

 • Projecte per contribuir a crear estructures que facilitin la introducció a diferents nivells de l'EpDS, així com a generar incentius i sistemes de reconeixement, facilitar el disseny d’una proposta docent conjunta i establir un sistema d’indicadors per mesurar-ne l’impacte

 • La Xarxa d’Aprenentatge Servei de les Universitats Catalanes és una xarxa jove que neix el juliol de 2015 amb l’objectiu d’intercanviar experiències i construir coneixement respecte la promoció, implementació, avaluació i institucionalització de l’aprenentatge servei en el context de les universitats catalanes.

 • El setembre de 2015 la comunitat internacional va acordar a la seu de les Nacions Unides l'Agenda 2030 i els seus respectius 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), un full de ruta per a fer front als desafiaments als que s'enfronta el món.

 • El cicle organitzat pel Palau Macaya de ”la Caixa” sota la coordinació de l'ACUP i la direcció científica del Prof. Emèrit i síndic de la Universitat de Girona Joan Manuel del Pozo

 • El projecte DECODE pretén fomentar la institucionalització del desenvolupament sostenible (DS) a les facultats i departaments universitaris.

 • Les universitats públiques catalanes, membres de l'ACUP, treballen conjuntament per a donar suport a les persones refugiades.
 • La Global University Network for Innovation és una xarxa internacional creada el 1999 en el context del Programa de Càtedres UNITWIN/UNESCO per part d’UNESCO, la Universitat de Nacions Unides (UNU) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) després del Congrés Mundial d’Educació Superior de la UNESCO (WCHE) al 1998 per donar continuitat i facilitar la implementació de les principals decisions adoptades durant aquest.