Construcció de ponts en l'educació de l'RRI

El projecte de foment de la recerca i la innovació responsables (EnRRICH) vol millorar la capacitat dels estudiants i el personal de l'educació superior per desenvolupar coneixements, habilitats i actituds per donar suport a la incorporació de Recerca i Innovació Responsable (RRI) al currículum.

El projecte EnRRICH va organitzar la seva 1a Conferència el 22-24 de juny en el marc de la Living Knowledge Conference. L'esdeveniment va tenir lloc a Dublín i va reunir professionals de tot el món per debatre sobre qüestions relacionades amb l'educació, la ciència participativa, la política, tallers de ciència, i la relació entre les organitzacions de la societat civil i universitats, entre molts altres temes.

HEIRRI va estar present a la conferència. Dimarts 21, Núria Saladié va presentar el projecte a la reunió del consorci intern de EnRRICH, que va reunir l'equip EnRRICH i també les persones dels seus Consells Assessors. D'altra banda, el dijous 23, Nadja Gmelch va pronunciar un discurs en la sessió plenària, en què va presentar la xarxa GUNI i HEIRRI. 

La conferència va ser una oportunitat fantàstica per aprendre el que el projecte EnRRICH ha aconseguit fins ara. Va ser un esdeveniment molt interessant, ple de sessions i tallers per promoure el pensament crític. D'altra banda, en la sessió plenària de dijous, Rajesh Tandon, Càtedra UNESCO de Recerca Basada en la Comunitat i la Responsabilitat Social a l'Educació Superior, va parlar de la inclusió.

HEIRRI i EnRRICH tenen molts punts en comú que val la pena explorar per tal d'optimitzar el temps i els recursos. La conferència EnRRICH va ajudar a enfortir els ponts entre les dues iniciatives.

Més informació: http://www.livingknowledge.org/lk7/

Imatges: https://www.facebook.com/livingknowledge2016/photos

EnRRICH

També et pot interessar