Delfí Robinat

Vicepresident segon ACUP i president del Consell Social de la Universitat de Lleida

Conseller Delegat i copropietari de l'empresa familiar Casa Delfín. President de la Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega.

Va cursar estudis d'empresarials a l'Escola d'Alts Estudis Mercantils de la Universitat de Barcelona, ​​va completar la seva formació amb cursos de màrqueting, direcció i gestió d'empresa a l'Escola de Negocis ESADE. El 1989 es va incorporar a l'empresa familiar CASA DELFIN a Tàrrega convertint-la en una empresa líder d'àmbit nacional especialitzada en el sector d'equipaments i serveis per a hostaleria.

L'any 1996, van crear la marca CULINARIUM, desenvolupant una xarxa d'establiments de venda al detall de parament de la llar per tot Catalunya. Presideix la Cambra de Comerç i Indústria de Tàrrega des del 16 de juny de 2010. Membre del Ple del Consell General de Cambres de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Catalunya, membre del Consell General del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat I també és membre dels òrgans de govern del Consorci Globalleida.

Delfí Robinat