2n Conferència Internacional GUNi sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible i Educació Superior

05
Afegeix al calendari

març

Lloc

Barcelona

Les societats necessiten una transformació global i un compromís clar cap al desenvolupament sostenible, la reducció de les desigualtats socials i la millora de les condicions de vida a nivell local i global. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són una resposta a aquesta necessitat: una agenda de desenvolupament sostenible, universal, ambiciosa que involucra educació, salut, medi ambient, indústria, justícia, governança, ciutats, entre d'altres.

Els desafiaments com la salut i el canvi demogràfic, la seguretat alimentària, l'educació de qualitat per a tothom, l'aigua neta i segura, les fonts d'energia ecològiques i eficients, el canvi climàtic i les comunitats inclusives i segures necessiten el compromís de les universitats que responen a nivell global i local. D'una banda, contribuint als reptes globals del món (resumits pels ODS) i d'altra banda, ajudant al desenvolupament econòmic, social i cultural de la seva nació, regió o societat.

En aquest marc, GUNI va adoptar una línia d'acció estratègica al voltant de l'Agenda 2030 i els ODS, centrada en les associacions, el coneixement i la investigació. Després d'una exitosa primera edició de la Conferència Internacional sobre ODS: Actors i Implementació, GUNI celebrarà una segona edició de la Conferència Internacional GUNI sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible i Educació Superior, que tindrà lloc a Barcelona els dies 5 i 6 de març de 2020 .

La inscripció i més detalls estaran disponibles en els pròxims mesos.