2n Conferència Internacional GUNi sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible i Educació Superior

05

març

Lloc

Barcelona

Afegeix al calendari 2020-03-05 09:00:00 2020-03-05 09:00:00 2n Conferència Internacional GUNi sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible i Educació Superior After a successful first edition of the International Conference on SDGs: Actors and Implementation, GUNi will hold a second edition of the GUNi International Conference on Sustainable Development Goals and Higher Education, to be celebrated in Barcelona on the 5th and 6th March 2020. Save the dates! Barcelona ACUP info@acup.cat Europe/Madrid public

Les societats necessiten una transformació global i un compromís clar cap al desenvolupament sostenible, la reducció de les desigualtats socials i la millora de les condicions de vida a nivell local i global. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) són una resposta a aquesta necessitat: una agenda de desenvolupament sostenible, universal, ambiciosa que involucra educació, salut, medi ambient, indústria, justícia, governança, ciutats, entre d'altres.

Els desafiaments com la salut i el canvi demogràfic, la seguretat alimentària, l'educació de qualitat per a tothom, l'aigua neta i segura, les fonts d'energia ecològiques i eficients, el canvi climàtic i les comunitats inclusives i segures necessiten el compromís de les universitats que responen a nivell global i local. D'una banda, contribuint als reptes globals del món (resumits pels ODS) i d'altra banda, ajudant al desenvolupament econòmic, social i cultural de la seva nació, regió o societat.

En aquest marc, GUNI va adoptar una línia d'acció estratègica al voltant de l'Agenda 2030 i els ODS, centrada en les associacions, el coneixement i la investigació. Després d'una exitosa primera edició de la Conferència Internacional sobre ODS: Actors i Implementació, GUNI celebrarà una segona edició de la Conferència Internacional GUNI sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible i Educació Superior, que tindrà lloc a Barcelona els dies 5 i 6 de març de 2020 .

La inscripció i més detalls estaran disponibles en els pròxims mesos.