Se celebra la sessió 'Rankings, methodology and results - The Times Higher Education Ranking'

Aquest dimarts ha tingut lloc al Palau Macaya de Barcelona la sessió oberta sobre 'Rankings, methodology and results - The Times Higher Education Ranking' dirigida a totes les persones interessades en la temàtica del rànquings universitaris i la metodologia emprada per el·laborar-los. La sessió ha resultat en especial interessant pel personal directiu de les universitats que treballa en la projecció internacional, de recerca i reputacio univeristària.

Com a ponents s'ha comptat amb dos experts en la matèria:  Francesc Xavier Grau, professor de la Universitat Rovira i Virgili i exrector d'aquesta universitat i expresident de l'ACUP, i Phil Baty, director editorial de la revista Global Rankings-Times Higher Education.

Ambdós han reflexionat sobre els rànquings universitaris, les metodologies i resultats i els impactes que tenen en les pròpies institucions. Phil Baty, a més, ha presentat la metodologia específica del rànguing internacional Times Higher Education. Ha estat una bona ocasión, doncs, per conèixer de primera mà un àmbit que cada vegada és més rellevant en el món universitari.

Adjunt podeu consultar les seves presentacions.

Documents
Imatges
THE

També et pot interessar