Carles Alsinet

Carles Alsinet Mora (Lleida, 1962) és llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona (1986) i Doctor  per la Universitat de Lleida (1999).

Té una llarga trajectòria en el camp de l’atenció i acompanyament a les persones, on ha desenvolupat tasques d’acció directa (Educador de Carrer, Delegat d’Assistència al Menor, Equips tècnics d’Atenció a la Infància i Adolescència o Funcionari del cos de Psicòlegs de la Generalitat de Catalunya), i en el àmbit de la gestió pública com a Director – Gerent dels Serveis d’atenció a les persones a l’Ajuntament de Lleida (2005 – 2012).

En l’àmbit universitari és professor titular de psicologia social de la Universitat de Lleida, on també ha desenvolupat càrrecs de gestió (Vicerector de Docència i Estudiantat (2003-2005) i Degà (2016-19). Des de l’any 2013 és director de la Càtedra d’Innovació Social de la Universitat de Lleida, on desenvolupem projectes en relació a la millora de la qualitat de vida de les persones, el seu benestar i els models d’atenció.

 

Alsinet