Seminari IHES Catalunya - Internacionalització de l'Educació Superior per a la Societat

13
Afegeix al calendari

des.

Lloc

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme, 47. 08001 Barcelona

Si ets una Universitat, centre de recerca, empresa, entitat del tercer sector o una administració local i vols conèixer com la universitat desenvolupa activitats de caire internacional amb impacte social i territorial, participa en el seminari IHES 2022!

En aquest seminari, coneixeràs exemples concrets d'activitats internacionals desenvolupades per les Universitats amb un impacte social en el territori així com metodologies (Laboratoris IHES ) que permeten l'impuls, planificació i execució d'aquest tipus d'activitats. També és mostrarà com l'àmbit internacional i l'orientat a l'impacte social poden treballar conjuntament i es debatrà com la Universitat pot treballar amb els diferents agents del territori per aconseguir millorar el benestar de la població.

IHES (Internacionalització de l'Educació Superior per a la Societat) és un projecte europeu finançat pel programa Erasmus + a través del qual la Universitat introdueix la internacionalització al seu compromís social amb el territori i obre les seves activitats internacionals al món local, incloent tots els àmbits de la universitat des de l'educació i la recerca científica a l'extensió universitària o la innovació. Es tracta d'un projecte coordinat per la Universitat d’Olomouc (República Txeca) on participa, entre d'altres, la Universitat Rovira i Virgili i el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. L'Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) hi participa com entitat associada. 

Destinataris: Universitats, centres de recerca, entitats del tercer sector, ajuntaments i entitats locals i empreses.

IHES logo

També et pot interessar

  • Des de la seva creació al febrer del 2020, 25 nous membres s’han afegit al grup impulsor, signant durant aquest plenari l’Acord nacional per a l’Agenda 2030 a Catalunya Aquest partenariat entre entitats públiques i privades inicia el desplegament del seu pla d’acció per accelerar l’assoliment dels...