Simposi CIDUI 2019 - Com respon la universitat als reptes actuals? Models i propostes

16
Afegeix al calendari

maig

Lloc

Campus Poblenou – Universitat Pompeu Fabra

El Simposi d’aquesta edició vol centrar-se en la interacció que hi ha entre la universitat i el seu entorn, reflexionar sobre la diversitat de l’oferta formativa que disposa la universitat per afavorir les necessitats de l’estudiantat, l’ocupabilitat i la competitivitat de les persones titulades; analitzar si les universitats, juntament amb empreses i institucions del seu entorn, creen oportunitats per a promoure el talent dels estudiants, fixar-lo al territori i afavorir-ne el retorn; i finalment aprofundir en la vinculació de la universitat amb el territori a través de propostes de caràcter social i transformador.

A través del simposi, es vol identificar experiències que manifesten el compromís de la universitat amb el seu entorn i plantejar una sèrie de reptes per a que aquesta relació sigui real i efectiva.

Volem parlar-ne i debatre amb els equips de govern, professorat, equips d’administració, gestió i estudiants. Així doncs, proposem un simposi per l’intercanvi de coneixement i el debat.

Dia: 16 de maig de 2019

Horari: 9:00h – 14:00h

Lloc: Campus Poblenou – Universitat Pompeu Fabra

Inscripcions: L‘assistència a aquest simposi és per invitació

Més informació: https://www.cidui.org/x-simposi-cidui-2019/

Contacte: info@cidui.org