Sessió oberta sobre 'Rankings, methodology and results - The Times Higher Education Ranking'

12

des.

Lloc

Palau Macaya, Barcelona

Afegeix al calendari 2017-12-12 11:00:00 2017-12-12 11:00:00 Sessió oberta sobre 'Rankings, methodology and results - The Times Higher Education Ranking' Palau Macaya, Barcelona ACUP info@acup.cat Europe/Madrid public

La sessió tindrà bloc entre les 12h i les 13.30h al Palau Macaya de Barcelona i es dirigeix a totes les persones interessades en la temàtica del rànquings universitaris i la metodologia emprada per el·laborar-los. La sessió és molt adequada en especial pel personal directiu de les universitats que treballa en la projecció internacional, de recerca i reputacio univeristària.

Com a ponents es comptarà amb dos experts en la matèria:  Francesc Xavier Grau, professor de la Universitat Rovira i Virgili i exrector d'aquesta universitat i expresident de l'ACUP, i Phil Baty, director editorial de la revista Global Rankings-Times Higher Education.

Ambdós reflexionaran sobre els rànquings universitaris, les metodologies i resultats i els impactes que tenen en les pròpies institucions. Phil Baty, a més, presentarà la metodologia específica del rànguing internacional Times Higher Education. Serà una bona ocasión, doncs, per conèixer de primera mà un àmbit que cada vegada és més rellevant en el món universitari.

Per assistir-hi és imprescindible la inscripció prèvia en el formulari adjunt.

AFORAMENT COMPLET. La inscripció a partir d'ara és per la llista d’espera.

Formulari d'inscripció

També et pot interessar