Segona edició del curs MOOC d’emprenedoria “Com crear la teva empresa”

S'ha obert el registre per la segona edició del curs MOOC d’emprenedoria “Com crear la teva empresa” desenvolupat per totes les universitats públiques catalanes . L’objectiu del curs és oferir eines per adquirir competències i coneixements sobre conceptes claus per a tirar endavant un projecte empresarial, però també de gran utilitat per a la pràctica professional. El curs començarà el 25 de març de 2019.

El MOOC “Com crear la teva empresa”, que és gratuït, s’estructura en tres mòduls, amb l'objectiu de crear i validar un Model de Negoci (15 sessions). Cada sessió/lliçó consta d’un vídeo d’uns 6-7 minuts, un qüestionari i altre material addicional. La duració del curs sencer és de tres setmanes amb una dedicació d’unes 4 hores setmanals. 

Aquesta edició del curs està impulsada per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, Catalunya Emprèn i en el marc de la iniciativa Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (Plataforma CTI), coordinada per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP). 

Es lliurarà un certificat gratuït a tot aquell que superi el curs.

Inscripcions i més informació: https://mooc.fundaciorecerca.cat/

Imatges
MOOC