Se celebra el ‘Debat electoral 12-M: coneixement, universitats, recerca i innovació’

  • L’ACUP convida al ‘Debat electoral 12-M: coneixement, universitats, recerca i innovació’ a les formacions polítiques amb representació al Parlament de Catalunya per conèixer les seves propostes en matèria de política pública d’universitats, recerca i innovació, tenint en consideració la Declaració de Calonge 2024.

Aquest dijous 18 d’abril, en el marc de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, s’ha celebrat a l’auditori del campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, el “Debat electoral 12-M: coneixement, universitats, recerca i innovació”, promogut per l’ACUP, amb la representació dels principals partits polítics en el Parlament de Catalunya: Sra. Alícia Romero (PSC); Sr. Joaquim Nadal (ERC); Sr. Antoni Castellà (JuntsxCat); Sr. Manuel Acosta (Vox); Sra. Mercè Cortina (CUP-DT); Sr. Enric Bárcena (Comuns); Sr. José María Cano (Ciutadans) i Sra. Eva García (PP).

El debat, moderat per la sotsdirectora del diari ARA, Carla Turró, ha iniciat amb una breu intervenció de cada un dels representants dels partits, on han destacat les principals propostes en matèria d'universitats, recerca i innovació. Tot seguit, s’ha iniciat el debat en relació amb dos blocs temàtics. El primer bloc, sobre política universitària (finançament i professorat) i el segon, sobre política de recerca i innovació. Per ambdós blocs, s’ha tingut en compte la Declaració de Calonge 2024 prèviament enviada a tots els participants en el debat. S’ha tancat el mateix amb la intervenció final de cada un dels representants polítics.

Descarrega la Declaració de Calonge 2024 i coneix els 4 eixos i les 12 mesures en matèria de política pública d'universitats, recerca i innovació que el conjunt de rectors i rectores i de presidentes i presidents dels Consells Socials de les universitats públiques de Catalunya han presentat. 

https://www.acup.cat/ca/publicacio/declaracio-de-calonge-abril-2024 

Galeria d'imatges del Debat: https://flic.kr/s/aHBqjBnmUz 

Enllaç per visualitzar el Debat: https://www.youtube.com/watch?v=vvnrnrsaxqs 

Imatges
Debat 12-M