Reunió del Catalonia Steering Committee del projecte de l’OCDE

El passat 3 de febrer es va reunir el Comitè de Seguiment – Catalonia Steering Commitee - del Programa d’estudi sobre la contribució de les universitats en el desenvolupament i la innovació regional de la OCDE (Reviews of Higher Education in Regional and City Development - OECD). El Comitè de Seguiment va aprovar l’Informe d’Autoavaluació de Catalunya preparat en els darrers mesos i que conté l’estudi del paper de les universitats al desenvolupament social, econòmic i cultural de Catalunya per a enviar als experts internacionals de la OCDE.

Una delegació d’experts internacionals de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) visitarà Catalunya, els propers 1-5 de març, amb l’objectiu de complementar la informació de l’Informe d’Autoavaluació mitjançant reunions amb actors clau de Catalunya i visites in situ a les universitats. Posteriorment, els experts internacionals prepararan un informe amb recomanacions per a millorar la contribució de les universitats al desenvolupament regional de Catalunya i reforçar les relacions entre les universitats i els diferents actors dels sectors econòmics i socials.

L’equip d’experts internacionals que visitarà Catalunya estarà format per: Susan Christopherson, Cornell University, Estats Units; Ellen Hazelkorn, Dublin Institute of Technology, Irlanda; José-Ginés Mora Ruiz, University of London/Universitat de València; Maria Helena Nazaré, University of Aveiro, Portugal; Jaana Puukka, OECD/IMHE Secretariat; Karen Maguire, OECD/GOV Regional Competitiveness and Governance; Ernesto Flores, OECD/IMHE Secretariat.