Publicació de la 2a edició de l'informe "Promoció i desenvolupament de la formació dual en el sistema universitari català" - Ja disponible!

Aquest dimarts 14 de setembre de 10h a 12h s'ha celebrat al Palau Macaya de Barcelona la presentació de la segona edició de l'informe "Promoció i desenvolupament de la formació dual en el sistema universitari català".

Aquesta publicació vol contribuir a impulsar la formació dual, la qual, basada en el principi de complementarietat dels aprenentatges en un entorn acadèmic i un de professional, pot afavorir l'adequació entre les competències i habilitats que els joves adquireixen a la universitat i les requerides per la societat i pel mercat de treball, alhora que pot esdevenir una eina adient per millorar l'ocupabilitat dels titulats.

L'informe es troba disponible a través d'aquest enllaç.

La presentació de l'Informe s’emmarca en la iniciativa Plataforma CTI i ha rebut el suport del Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

Properament en aquest web publicarem un resum de l'acte de presentació, amb els destacats i conclusions de l'informe i el vídeo de la retransmissió en directe.

Imatges
Publicació de la 2a edició de l'informe "Promoció i desenvolupament de la formació dual en el sistema universitari català"