Participa a les I Jornades Ciutats i Universitats

Des de la Global University Network for Innovation (GUNi) i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) ens plau convidar-vos a participar a les “I Jornades Internacionals Ciutats i Universitats: construint una aliança pel desenvolupament social, cultural i econòmic sostenible” que tindran lloc els dies 12 i 13 de desembre de 2023 a l’Auditori del Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (Carrer de Roc Boronat, 138, 08018 Barcelona).

Les Jornades tenen com a objectiu reforçar la col·laboració entre les institucions d'educació superior i el seu entorn explorant, des d’un debat rigorós i obert, les relacions i punts de contacte entre les ciutats i les universitats, fent aflorar reptes comuns i propostes de futur.

Per fer-ho, les jornades s’estructuraran en diferents sessions dirigides a promoure el diàleg i la discussió entre els assistents per extreure'n conclusions compartides entre la universitat, l’administració pública i els diferents agents socioeconòmics en temes tals com la democràcia del coneixement, el capital humà, la sostenibilitat o les desigualtats entre d'altres. 

Aquestes Jornades pretenen constituir el punt d’inici del Programa Ciutats i Universitats de la GUNi, una iniciativa que busca contribuir a enfortir una aliança estratègica, permanent i més sòlida entre les universitats i les ciutats pel bé del progrés social, econòmic i cultural i en el context de la societat del coneixement. Una aliança que projecti Barcelona i Catalunya al món en l’àmbit de la cooperació sostenible entre ciutats i universitats.

Inscriu-te a través del formulari Descarrega el programa 

 

Imatges
Ciutats i Universitats