Obre el període d’inscripcions i lliurament de les propostes de comunicacions del CIDUI 2016

Fins el 20 de gener està obert el termini per enviar les propostes de comunicacions del IX CIDUI (Congrés Internacional de Docència i Innovació) que tindrà lloc a Bellaterra (Barcelona) a la Universitat Autònoma de Barcelona, els dies 5, 6 i 7 de juliol de 2016.

Per aquesta nova edició, es proposa crear un espai d’intercanvi i d’anàlisi de l’impacte de les diferents experiències d’innovació docent i aprenentatge en l’educació superior en aquests darrers anys. El seu objectiu, doncs, és reflexionar sobre les diverses accions i investigacions que s’han realitzat al llarg de la trajectòria del congrés i conèixer l’impacte que han suposat dins l’àmbit universitari.

Sota el lema 'Impactes de la Innovació en la docència i l’aprenentatge', s’estan organitzant diversos actes i activitats que giraran entorn de quatre àmbits temàtics diferents relacionats amb l’educació superior:

• Anàlisi de l’impacte en la docència i l’aprenentatge universitari

• Nous escenaris formatius

• Desenvolupament professional

• Metodologies innovadores d’ensenyament-aprenentatge

Es pot consultar la informació general del Congrés, els tipus d’inscripció, i així com les dates clau d’aquest esdeveniment a CIDUI 2016

Ens podeu seguir a Facebook i Twitter!

 

Imatges