Oberta la inscripció per la 1ª CONFERÈNCIA HEIRRI ‘Teaching Responsible Research & Innovation at University’

La primera conferència HEIRRI ‘Teaching Responsible Research and Innovation at University’ obre avui el període d’inscripcions. La conferència serà un fòrum estimulant per discutir noves formes d’entendre la recerca i la innovació adaptades a les necessitats i valors de la societat i la participació ciutadana. Se celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona el divendres 18 de març 2016.

La conferència reunirà al voltant de 100 professionals d’organitzacions europees que treballen en recerca i innovació, incloent institucions d’educació superior, centres de recerca, institucions públiques, indústria i organitzacions civils. Una combinació de ponències, sessions de treball participatives i pósters permetran als participants compartir pràctiques sobre com les institucions d’educació superior treballen els diferents eixos de l’RRI.

Durant la conferència es presentaran pràctiques i aprenentatges sobre com els diferents elements de l’RRI — open access, igualtat de gènere, governança de la ciència, participació, així com la diversitat, inclusió, reflexió, capacitat de resposta, la sostenibilitat, la transparència i altres— s’integren en els programes d’educació superior i els resultats d’aprenentatge que se n’obtenen. Es valoraran amb interès les aportacions de diferents països, contextos i disciplines, tant de les humanitats, com les ciències naturals i socials. La Conferència sumarà esforços per a prioritzar el treball en xarxa amb l’objectiu de connectar els participants amb professionals d’arreu d’Europa.

 

Més informació i inscripcions gratuïtes: http://heirri.eu/1st-heirri-conference/

 

Imatges
1st Heirri Conference