Les VII Jornades Catalunya Futura "Repensant Europa i Catalunya l'endemà de la pandèmia" se celebraran en línia el proper 10 de juny

Les VII Jornades Catalunya Futura tindran lloc en línia el dijous 10 de juny de 2021 (dia sencer) en el marc de la iniciativa Plataforma Coneixement, Territori i Innovació

Amb el títol Repensant Europa i Catalunya l’endemà de la pandèmia, enguany les Jornades estan dedicades, d’una banda, a reflexionar i a analitzar si el nou pla de recuperació i, en particular el programa Next Generation EU, serviran per propulsar un veritable canvi de model econòmic més just i sostenible a Europa i, de l’altra, a examinar quins projectes transformadors i quines propostes d’acció concretes seran prioritzats pel Govern de Catalunya d’ara endavant. Es prestarà una especial atenció a les diferents possibilitats que ofereixen la col·laboració publicoprivada i totes aquelles iniciatives que tenen com a principals vectors el coneixement, el talent i la innovació.

Les Jornades, concebudes com un espai de trobada, reflexió i diàleg d'alt valor estratègic entorn de temàtiques rellevants pel desenvolupament socioeconòmic del país, estan restringides a la participació d'una cinquantena d'autoritats acadèmiques, responsables polítics, directius del món empresarial i representants de la societat civil. Se celebraran a porta tancada i sota invitació.

Es podrà consultar la presentació de les Jornades, el programa (permanentment actualitzat) i les biografies dels participants en el següent enllaç.

VII Jornades Catalunya Futura ‘Repensant Europa i Catalunya l’endemà de la pandèmia’

També et pot interessar