L'ACUP presenta la Universitat de Catalunya

L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) ha presentat la marca Universitat de Catalunya, el projecte comú de les vuit universitats públiques catalanes. El nou lloc web (www.acup.cat) i el material de difusió -editats en llengua catalana, castellana i anglesa- són les primeres eines creades per potenciar el coneixement de les universitats públiques catalanes. Anna Maria Geli, presidenta de l’ACUP i rectora de la Universitat de Girona ha manifestat que l’objectiu d’aquests materials “és donar a conèixer al món les universitats catalanes mitjançant les seves experiències i singularitats”.

Universitat de Catalunya vol esdevenir l’espai universitari de referència al sud d’Europa, amb una oferta de formació universitària d’alt nivell. Amb aquesta finalitat, l’ACUP treballa per fomentar projectes i activitats conjuntes de caire interuniversitari, que permetin la cooperació i la col·laboració entre les vuit universitats públiques catalanes. Universitat de Catalunya vol ser un referent de qualitat en el panorama universitari internacional i, alhora, un motor per al desenvolupament cultural, social i econòmic de Catalunya, d’Espanya i d’Europa.

En la presentació, que ha tingut lloc al Rectorat de la UPC, també hi ha assistit Imma Tubella, secretària de l’ACUP i rectora de la UOC; Lluís Ferrer, rector de la UAB, Antoni Giró, rector de la UPC; Joan Viñas, rector de la UdL; i F. Xavier Grau, rector de la URV.

També et pot interessar