L'ACUP impulsa la primera edició del curs MOOC d’emprenedoria 'Com crear la teva empresa'

El proper 7 de març s’iniciarà la primera edició del curs MOOC d’emprenedoria “Com crear la teva empresa” adreçat a estudiants de grau i màster i ex alumnes. L’objectiu del curs és oferir eines als estudiants i exestudiants recents per adquirir competències i coneixements sobre conceptes claus per a tirar endavant un projecte empresarial, però també de gran utilitat per a la pràctica professional.

El MOOC “Com crear la teva empresa”, que és gratuït, s’estructura en dues parts: una de tres mòduls, amb l'objectiu de crear i validar un Model de Negoci (15 sessions), i una altra de dos mòduls (10 sessions), que pretén donar una visió general de com fer un Pla de Negoci i com cercar finançament. Cadascuna de les dues parts es pot cursar de manera independent. Cada sessió/lliçó consta d’un vídeo d’uns 7 minuts, un qüestionari i altre material addicional. La duració del curs sencer és de cinc setmanes (3+2) amb una dedicació d’unes 5 hores setmanals. Al finalitzar el curs es lliurarà un certificat d’assistència.

El curs està impulsat per la UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, Uvic-UCC en el marc de la iniciativa Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (Plataforma CTI), coordinada per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP). El curs compta amb el suport de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitàris i de Recerca (AGAUR).

Podeu trobar més informació i fer les inscripcions, aquí

Imatges
IMG