L’ACUP i el Govern participen a l'APAIE, la fira universitària més important d'Àsia

L’Associació Catalana d’Universitat Públiques (ACUP) i el govern català participen a la conferència anual de l’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE), una de les fires universitàries més importants del món i la principal d’Àsia, que enguany té lloc a Kaohsiung (Taiwan) del 20 al 23 de març. La delegació catalana comptarà amb representants de l’ACUP, de les universitats catalanes i de la Generalitat de Catalunya, que aprofitaran per realitzar diverses visites institucionals el dia 24 de març a Taipei.

L’APAIE és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004 a la Universitat de Corea, a Seül, que agrupa representants universitaris de tretze països o regions d’Àsia-Pacífic. L’Associació té com a objectiu principal assolir una major cooperació entre les institucions acadèmiques d’educació superior, fomentar la investigació i estimular i facilitar l’intercanvi i la internacionalització de l’educació superior a l’Àsia, a les regions del Pacífic i a tot el món, així com promoure i donar suport a la internacionalització de les seves institucions acadèmiques. 

Les universitats de l’ACUP i el Govern, amb la voluntat d’impulsar la internacionalització del sistema universitari i de recerca de Catalunya, donaran a conèixer en aquesta fira la seva oferta d’estudis superiors al mercat asiàtic sota la marca Study in Catalonia. L’APAIE ofereix àmplies oportunitats per a educadors i estudiants per intercanviar estratègies i polítiques de mobilitat, desenvolupament i cooperació en temes relacionats amb la internacionalització de les universitats. El certamen, amb més de 100 estands i més de 1.000 delegats de sistemes universitaris d’arreu del món, inclourà entre altres activitats tallers, exposicions, networking events i visites a universitats locals.

Adjunt (a la dreta) podeu veure el programa de la delegació del sistema universitari de Catalunya.

Documents
Imatges