L'ACUP i el CIC escalfen motors de cara a la fira internacional APAIE

Més de 30 representants de les universitats catalanes, públiques i privades, van participar el 22 de febrer en la sessió informativa sobre el sistema d'educació superior i de recerca de Malaisia. En el marc de la sessió el doctor Abdullah de la Universiti Teknologi Malaysia va presentar el sistema superior d’educació de Malàisia i les seves polítiques d’internacionalització. La doctora Vesna Prchkovska, cofundadora i COO de QMENTA, va parlar de l'experiència d'una mobilitat investigadora a Malàisia i l'estudiant de doctorat i lector associat a la Universitat de Barcelona, Yen Keong Cheah, va parlar de la seva experiència de mobilitat de Malàisia a Catalunya.

La sessió va consistir en una jornada preparatoria per la delegació que viatjarà j participarà a la conferencia i fira internacional APAIE a Kuala Lumpur que tindrà lloc a Malaisia del 25-29 març d'enguany. L’ACUP i el CIC participaran amb l'estand ‘Study in Catalonia’ amb l’objectiu de promoure les relacions entre les univeristats catalanes i les universitats asiàtiques alhora que donar visibilitat al sistema universitari català. Serà la setena edició en la què el sistema universitari català hi és present. Les edicions anteriors en les quals va participar van ser les de l’any 2018 a Singapur, 2017 a Kaohsiung (Taiwan), 2016 a Melbourne (Austràlia), 2015 a Pequín (Xina), 2014 a Seül (Corea del Sud) i l’any 2013 a Hong Kong (Xina).

L’APAIE és una fira d'educació a gran escala amb més de 100 estands i més de 1.000 delegats d’arreu del món. Inclou conferències, tallers, exposicions, networking events i visites a universitats locals. L’APAIE és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004, a la Universitat de Corea. Està formada per representants universitaris de tretze països/regions de l’Àsia-Pacífic. Aquesta associació té com a objectiu principal augmentar la cooperació entre les institucions acadèmiques d’educació superior, fomentar la investigació, estimular i facilitar l’intercanvi i la internacionalització de l’educació superior a l’Àsia, a les regions del Pacífic i al món. També vol promoure la internacionalització de les institucions acadèmiques i donar-hi suport. 

Documents
Imatges

També et pot interessar