La UPC donarà a conèixer els seus estudis i obrirà les seves instal·lacions al públic entre el febrer i l’abril

Des del 15 de febrer, i fins el 5 d’abril, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) donarà l’oportunitat a estudiants de cicles i batxillerat de visitar les instal·lacions de les diferents escoles i facultats, amb l’objectiu de donar a conèixer els estudis que s’imparteixen. Tres nous graus se sumaran, a partir del curs 2017-2018, a l’oferta d’estudis de la UPC: els graus en Ciència i en Enginyeria de Dades, en Disseny, Animació i Art Digital i en Enginyeria d’Automoció.

Un any més, la UPC obrirà les portes de tots els seus centres docents per tal de donar a conèixer els graus que ofereix i les sortides professionals d’aquests estudis. Els estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior (CFSG), per als quals estan especialment adreçades aquestes Jornades de Portes Obertes, tindran l’ocasió de conèixer les instal·lacions i els laboratoris de la Universitat. Les Jornades estan també dirigides al professorat de secundària, a tutors i a orientadors; i a les famílies, per a les quals es programaran, en dissabte, sessions especialment orientades a elles.

El seguit de Jornades de Portes Obertes s’encetarà el 15 de febrer del 2017, en què diversos centres docents organitzen una jornada conjunta. Consulteu el calendari de sessions informatives.

Imatges