La Nit Europea de la Recerca a Catalunya s’alça amb més de 250 activitats

Per tercer any consecutiu, se celebra a Catalunya l’esdeveniment de divulgació de la Nit Europea de la Recerca, que té lloc avui 27 de novembre i demà 28 de novembre 2020. Més de 50 entitats científiques de totes les províncies organitzen xerrades, tallers, jocs, experiments i moltes altres activitats per a tots els públics. El programa ja es pot consultar al web lanitdelarecerca.cat.

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Cada any, aquest esdeveniment se celebra l’últim divendres de setembre, tot i que la seva popularitat fa que s’allargui durant els dies previs i el cap de setmana. Aquesta edició, però, degut a la pandèmia, s’ha ajornat dos mesos. Pel mateix motiu, la majoria d’activitats han estat adaptades a format online per arribar a tothom de la forma més segura i còmoda possible. No obstant, qualsevol de les activitats presencials que puguem trobar es realitzaran seguint les mesures de seguretat establertes contra la COVID-19, tot respectant els grups bombolla, i requereixen d’inscripció prèvia. Les activitats que ofereix el programa s’organitzen des de diferents localitzacions de cadascun dels nodes principals: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic.

Més informació: https://lanitdelarecerca.cat/

Imatges
Nit de la Recerca 2020