Ja disponible en català la Caixa d'Eines TEFCE per a la participació comunitària en l'Educació Superior

La Caixa d'eines TEFCE, un marc institucional d'autoreflexió per a la participació comunitària en l'educació superior, s'ha traduït a 4 idiomes. A més d'estar disponible en anglès, la Caixa d'eines TEFCE ja està disponible en català, croat, alemany i castellà.

La plataforma ‘TEFCE Toolbox’ dóna suport al compromís de la comunitat de les universitats europees sense fer ús de mètriques ni rànquings. Descarrega't la caixa d'eines TEFCE en català!

El projecte finançat per la UE “Towards a European Framework for Community Engagement in Higher Education” (TEFCE) ha llançat la TEFCE Toolbox, un marc de treball institucional d’autoreflexió que dóna suport a les universitats per millorar la manera d’abordar les necessitats de la societat a través d’associacions amb les seves comunitats externes. Durant els últims dos anys s’ha desenvolupat aquest projecte, amb la col·laboració de 180 experts i professionals de vuit estats membres de la UE. La TEFCE Toolbox presenta un marc de treball innovador, robust i holístic per donar suport al compromís comunitari de les universitats. El projecte està disponible com a recurs d’accés totalment obert a: www.tefce.eu/toolbox.

Caia d'eines TEFCE completa (en anglès): Download pdf / Word template / Summary

Caixa d'eines TEFCE (en altres idiomes):

Més informació sobre la caixa d'eines TEFCE.

Més informació sobre el projecte TEFCE.

Imatges
tefce català