Es reuneix a Poznan, Polònia, el consorci del projecte TeRRIFICA

Del 30 de maig a l'1 de juny, el consorci del projecte TeRRIFICA, del que l'ACUP forma part, s'ha reunit a Poznan, Polònia, per celebrar la primera trobada en persona des que la pandèmia de la Covid-19 va començar. El projecte, que ja està arribant a l'etapa final, ha estat una experiència increïble plena de recerca, innovació, acció pel clima i participació ciutadana que ens ha permès compartir i adquirir molt coneixement. 

Durant la reunió, celebrada a la Adam Mickiewicz University (UAM Poznan), hem pogut parlar sobre la feina que hem dut a terme des de les diverses regions pilot del projecte, així com celebrar els assoliments dels últims tres anys i mig i mirar endavant cap als resultats i esdeveniments que encara queden per finalitzar durant els propers mesos.

Han estat tres dies d'intercanvi que també ens han permès reconnectar i explorar les impressionants zones verdes i projectes que ofereix la ciutat de Poznan. Des de la UAM Poznan, ens han sorprès amb activitats preparades per conèixer la ciutat, la seva gastronomia, història i arquitectura. 

Després de la reunió, marxem de Poznan amb les energies renovades i amb ganes de seguir treballant en el projecte. Les properes trobades seran durant la 9th Living Knowledge Conference 2022, a Groningen, i a la TeRRIFICA International Summer School, que acollirem des de l'ACUP a Barcelona entre el 28 i el 30 de setembre. 

Per a més informació sobre TeRRIFICA, podeu consultar la web https://terrifica.eu/

Imatges
TeRRIFICA Consortium partners