El sistema universitari de Catalunya estrena imatge internacional en l'estand de NAFSA 2021

  • La campanya Stories Of Human Values apropa l’experiència vital i acadèmica de joves estudiants i investigadors estrangers a Catalunya.
  • L’estand Study in Catalonia registra des de l’obertura de la plataforma online més de 1.500 contactes i s’hi han programat més de 500 reunions en línia.
  • Les universitats catalanes mostren a NAFSA la seva elevada qualitat docent i investigadora, que les situa al capdavant dels diferents rànquings internacionals.

Catalunya presenta a la fira d’educació superior més gran del món, NAFSA 2021, la nova imatge d’Study in Catalonia, la marca internacional del sistema universitari català. Sota el lema Stories Of Human Values, els protagonistes de l’estand virtual Study in Catalonia són estudiants i investigadors d’arreu del món que expliquen en primera persona la seva experiència acadèmica i vital a Catalunya.

Des de l’obertura de la plataforma online fins a data d’avui, el nou estand d’Study in Catalonia del sistema universitari català ja ha registrat més de 1.500 contactes i s’hi han programat més de 500 reunions en línia. La representació virtual catalana està formada per 17 professionals del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) –organisme que integra al Govern i a les 12 universitats catalanes– i de les universitats participants, que en aquesta edició són UAB, UPF, URL, UdL, UOC, UIC i UAO-CEU.

El saló NAFSA és la trobada d’educadors internacionals més gran del món que se celebra en format virtual entre avui i el proper 4 de juny. Amb més de 70 anys d’història, la fira nord-americana representa un nexe per a l’educació superior internacional i és essencial per facilitar col·laboracions entre sistemes universitaris d’arreu del món. La conferència anual d’enguany s’articula al voltant del tema Dissenyant un futur compartit.

En l’estand de Catalunya, els assistents a NAFSA trobaran testimonis que posen de relleu valors com ara l’excel·lència de les universitats i els centres de recerca del sistema de coneixement català, la diversitat de l’oferta formativa, l’avantguarda en innovació i recerca o el mentoratge de professors i investigadors que els ha ajudat a orientar la carrera acadèmica. Els protagonistes de la campanya #StoriesOfHumanValues també destaquen altres punts forts de la formació superior a Catalunya relacionats amb la qualitat de vida del nostre país, el cosmopolitisme, la riquesa de les tradicions o l’atractiu dels paisatges i les ciutats del país. En aquest enllaç podeu accedir al teaser resum de la campanya.

L'Association of International Educators (NAFSA) és l'associació internacional sense ànim de lucre més gran del món dedicada a l'educació universitària. La delegació catalana hi participa per 11a vegada. Ja hi va participar el 2009 a Los Angeles (Califòrnia, EUA), el 2010 a Kansas City (Missouri, EUA), el 2012 a Houston (Texas, EUA), el 2014 a San Diego (Califòrnia, EUA), el 2015 a Boston (Massachusetts, EUA), el 2016 a Denver (Colorado, EUA), el 2017 a Los Angeles (Califòrnia, EUA), el 2018 a Boston (Massachusetts, EUA), el 2019 a Washington (Columbia) i enguany, en línia.

Font: Generalitat de Catalunya / ACUP

El sistema universitari de Catalunya estrena imatge internacional en l'estand de NAFSA 2021

També et pot interessar