Convocats els premis Aracoop als millors treballs de fi de grau i de màster en economia social i cooperativa

Ja està en marxa la convocatòria de la primera edició dels Premis Aracoop als millors treballs de fi de grau (TFG) i fi de màster (TFM) en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives, adreçada a totes les universitats de Catalunya.

Poden participar en els premis aquelles persones que presentin en una universitat catalana un TFG o un TFM centrats en el tercer sector, l’economia social o les cooperatives, entre l’1 de desembre del 2016 i el 20 de setembre del 2017.

Els guardons consten d’un premi especial (adreçat tant a TFG com a TFM) per la seva contribució en posicionar i promoure l’economia social, dotat de 1.800 euros més un val de 140 euros de compres a Abacus, i d'un primer i un segon premi, tant per TFG com per TFM, dotats, respectivament, amb 1.500 i 1.000 euros, més el val de 140 euros.

El jurat del premi constarà d’entre 5 i 7 persones, expertes de l’entorn universitari català i amb una dilatada trajectòria en l'àmbit sobre els quals gira el guardó. La rellevància del tema, l’originalitat en el seu desenvolupament, la novetat en l’aportació, el rigor metodològic o la qualitat en l’expressió seran els principals criteris de valoració que tindrà en compte el jurat.

Aquests guardons han estat possibles gràcies a un ajut obtingut per la Universitat Pompeu Fabra en el marc de la resolució de la convocatòria 2016 del programa Aracoop, impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i que per primera vegada ha inclòs línies de finançament adreçades a les universitats.

La UPF va presentar aquest projecte amb el recolzament de la xarxa Yunus Social Business Center, que col·labora en l'organització dels premis. Està dirigida per la Pompeu Fabra i composta per un total de vuit centres universitaris catalans.

 

Bases de la convocatòria:
http://aracoop.coop/wp-content/uploads/Basespremiaracoop.pdf

Dates de presentació de sol·licituds:
de l’1 de Desembre de 2016 al 25 de Setembre de 2017 (ambdós inclosos)

 

 

Imatges