Convocatòria de sol·licituds per provar els materials de formació HEIRRI

El projecte HEIRRI convida a les institucions d'educació superior de tots els continents interessats en la Recerca i la Innovació Responsables i la seva integració en els plans d'estudi a una prova pilot de dos dels programes de formació i els materials desenvolupats pel projecte HEIRRI. Les institucions seleccionades provaran els materials HEIRRI en paral·lel amb les institucions membres del Consorci (entre juny de 2017 i abril de 2018). També participaran activament en el procés d'aprenentatge, aportaran el seu punt de vista sobre els materials i el seu ús en les seves institucions.

La convocatòria ofereix provar el "Train-the-trainers" i un dels següents programes de la seva elecció.

Les dues aplicacions més ben qualificades rebran una beca de 2.000 € (es donarà prioritat a les sol·licituds dels països en vies de desenvolupament) cadascun i fins a 1.000 € per a despeses de viatge i allotjament per participar en la segona conferència HEIRRI (abril de 2018). Les institucions premiades participaran en la segona Conferència HEIRRI, on compartiran les seves experiències amb un públic més ampli i podran presentar-hi els plans futurs relacionats amb la introducció de l'ensenyament de RRI en les seves institucions.

S'accepten sol·licituds entre l'1 de març i el 30 d'abril de 2017 (ambdós inclosos). S'han de presentar en anglès, junta amb una carta de motivació adjunta, a través d'aquest formulari d'enviament.

Descarrega la convocatòria.

La informació sobre cada programa: Annex 1: Descripció dels programes.

 

Imatges
HEIRRI. Call for Applications