Comença el quart seminari de formació en competències docents per a professors universitaris haitians organitzat per l'ACUP

Aquest dijous, 4 de juliol, comença el quart i últim seminari del ‘Programa de formació en competències docents per a professors universitaris haitians’ que l’ACUP organitza junt amb la Université Publique du Sud-est a Jacmel. El programa de formació, que compta amb el suport financer de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), té com a objectiu principal millorar les competències pedagògiques del professorat de les universitats públiques regionals haitianes.

En aquest últim seminari, que estarà coordinat pels professors Anna Cros, Tomàs Peire i Antoni Navío de la Universitat Autònoma de Barcelona, els treballs se centraran en la finalització i presentació dels projectes referents al desenvolupament d’unitats didàctiques que han dut a terme els més de trenta participants del curs durant els darrers mesos. L’estada de la delegació catalana a Haití servirà també per equipar i posar en marxa dues sales d’ordinadors a la mateixa Universitat de Jacmel, així com per avançar amb el disseny del seu campus virtual.