Presentació de l'Informe "El valor social de les universitats públiques catalanes. Una aproximació quantitativa i qualitativa"

16
Afegeix al calendari

des.

Lloc

En línia

L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) es complau a convidar-vos a la presentació de l'Informe "El valor social de les universitats públiques catalanes. Una aproximació quantitativa i qualitativa" el proper 16 de desembre 2020 de 12:00h a 13:30h.

Aquest Informe ha comptat amb el suport de la Secretaria d'Universitats i Recerca (Generalitat de Catalunya) i té com a propòsit principal analitzar quantitativa i qualitativament l’impacte de l’activitat que duen a terme les vuit universitats públiques de Catalunya en el marc del seu compromís social. Es tracta d’una iniciativa pionera que recull una informació que, fins ara no havia estat mesurada d’una manera sistemàtica i que complementa els continguts recollits en l’Informe "Impactes socioeconòmics de les universitats públiques i el sistema públic de recerca de Catalunya", publicat per l’ACUP l’any 2017.

La presentació se celebrarà en línia i estarà oberta a totes les persones interessades registrades prèviament.

******

Programa:

12:00h - Benvinguda i presentació

A càrrec de Maria José Figueras, presidenta de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i rectora de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

12:10h - Conclusions de l'aproximació quantitativa

A càrrec de Silvia Ayuso, directora acadèmica i investigadora principal de la Càtedra MANGO de Responsabilitat Social Corporativa d’ESCI-UPF.

12:30h - Conclusions de l'aproximació qualitativa

A càrrec de Cori Camps, vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

12:50h - Torn obert de preguntes i debat amb els assistents

13:20h - Cloenda

A càrrec de Francesc Xavier Grau, secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

13.30h - Fi de l’acte

******

 

Podeu consultar els informes d'indicadors i impactes de les universitats públiques catalanes a www.indicadorsuniversitats.cat

Formulari d'inscripció

Gènere
L'informem que es realitzaran gravacions d'imatges i/o vídeos de l'activitat duta a terme pel Responsable per fer-ne un reportatge i fer-ne difusió als mitjans de comunicació oportuns, així com a pàgines web i xarxes socials de l’entitat.