Setmana de la Internacionalització i del País Convidat a la Universitat de Girona

La Universitat de Girona organitza la Setmana de la Internacionalització i del País Convidat del 10 al 14 de maig 2021. En aquesta edició, el país convidat és Tunísia.

L'objectiu central de l’Estratègia d’Internacionalització de la UdG és incrementar la internacionalització a la UdG de forma significativa i integral, i la Setmana de la Internacionalització i del País Convidat és una de les activitats que la fomenten. Durant aquesta setmana es combinaran aspectes d’internacionalització a casa, de promoció de la internacionalització més enllà de la mobilitat i compartiran exemples de bones pràctiques.

En aquesta edició es mantindrà el format digital i s'oferiren activitats que permetran -des de diferents aproximacions i en diferents modalitats no presencials- conèixer una mica més el país convidat, Tunísia, és el país més petit del Nord d’Àfrica situat a prop de la serralada de l’Atles, a la riba sud del Mediterrani. Les relacions entre aquest país (on la Generalitat hi té una delegació del govern) i Catalunya estan força consolidades, i la Universitat de Girona també hi té una llarga història de col·laboració. 

Més informació, inscripcions i programa en aquest enllaç.

 

Setmana de la Internacionalització i del País Convidat a la Universitat de Girona

També et pot interessar