Obertes les inscripcions per la Conferència Internacional sobre Humanitats i Educació Superior: Generant sinergies entre ciència, tecnologia i humanitats de GUNi

Ja s'ha obert el període d'inscripcions de l' International Conference on Humanities and Higher Education: Generating Synergies between Science, Technology and Humanities organitzada per GUNi. El seu objectiu principal és obrir un debat mundial sobre el paper actual de les humanitats en els àmbits social, acadèmic i científic i sobre la seva importància per impulsar una societat més equitativa, més responsable i més democràtica.

L'esdeveniment reunirà representants de diferents països i de diverses àrees de coneixement i camps (educació, recerca, institucions públiques, organitzacions) per debatre sobre el paper de les humanitats al món. La Conferència es desenvoluparà com un espai per intercanviar idees i debat sobre els reptes que s'enfronta i s'enfronta la societat al segle XXI i el paper que les humanitats tenen en aquests desafiaments.

La Conferència està dirigida a experts nacionals i internacionals d'universitats, institucions, organitzacions, empreses i altres agències i es realitzarà a Barcelona, ​​Catalunya, del 19 al 20 de novembre de 2018 al CosmoCaixa Science Museum de Barcelona.

Durant l'acte, hi haurà tres tipus de sessions: sessions magistrals, tallers i presentació d'experiències i casos. A través d'aquests tres tipus de sessions diferents, es pretén una conferència interactiva.

La Conferència Internacional està concebuda com una part integral del procés d'elaboració de la 7th GUNi Higher Education in the World Report (que es publicarà el 2019), que forma part de la sèrie "L'educació superior en l'informe mundial", una obra col·lectiva publicada com a conseqüència de l'anàlisi global i regional. Cada edició reflexiona sobre els problemes i desafiaments clau de l'educació superior i les seves institucions al segle XXI per superar els problemes socials. Aquí es pot consultar edicions anteriors de l'Informe.

Es proporcionarà més informació en els mesos següents. Consulteu el lloc web de la conferència periòdicament per actualitzacions.

Podeu registrar-vos aquí.

→ Uniu-vos a l'esdeveniment a Facebook
→ Més informació sobre les últimes conferències internacionals de GUNi.

conference

També et pot interessar