Oberta la convocatòria de contribucions per a la Conferència Mundial UNESCO d'Educació Superior 2022

S'obre la convocatòria de contribucions per a la Conferència Mundial UNESCO d'Educació Superior 2022 (WHEC2022), que tindrà lloc del 18 al 20 de maig de 2022 a Barcelona. Es convida organitzacions i aliances a produir i compartir coneixements, investigacions, pràctiques o idees impactants per millorar les institucions i sistemes d'educació superior, a nivell local i internacional. La invitació està oberta a diverses entitats (dins i fora del sistema de les Nacions Unides) disposades a establir una associació amb la UNESCO sota el propòsit i els temes principals del WHEC2022.

  • Consulta les guies generals de contribució i descarrega't els formularis corresponents.
  • Comissions Nacionals: llegiu les guies específiques de contribució i descarregueu els formularis corresponents.
  • Càtedres i xarxes UNESCO: llegiu les guies específiques de contribució i descarregueu els formularis corresponents.
  • Convocatòria especial per a la participació juvenil! La Plataforma Juvenil youthwhec.org és una comunitat virtual i vibrant d'accés obert sota la Conferència Mundial d'Educació Superior de la UNESCO 2022 (WHEC2022). La Plataforma Jove WHEC2022 permet als joves contribuir a la redefinició de l'educació superior i les seves demandes futures participant activament en diverses activitats, actuant i produint coneixements previs a la conferència durant la conferència i més enllà. Estratègia de participació juvenil: presentació - nota conceptual.
  • Enquesta a professors universitaris: la vida dels professors universitaris pot ser dura, especialment durant la crisi de la COVID-19. És per això que la UNESCO està duent a terme un estudi mundial per explorar els factors crítics darrere de l'esgotament laboral i el risc d'esgotament en professors universitaris. Si formeu part del professorat universitari, ompliu aquesta enquesta i ajudeu la UNESCO a identificar i crear estratègies accionables per protegir el benestar dels professors a la feina. Els resultats es presentaran a la Jornada i podeu formar part d'aquesta important iniciativa. La vostra resposta contribuirà a millorar la vida de milers de professors a tot el món.

Data límit per a la presentació de propostes: 15 de març 2022 a les 11:59pm CET i per correu electrònic whec2022@unesco.org

La UNESCO ha confiat com a soci estratègic per a organitzar la Conferència Mundial en la Global University Network for Innovation (GUNi), presidida i promoguda des de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP). La Conferència Mundial compta amb el suport directe del Govern Central de l’Estat, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Oberta la convocatòria de contribucions per a la Conferència Mundial d'Educació Superior de la UNESCO 2022 (WHEC2022)

També et pot interessar