Llançament del Consell Europeu de Degans per al Desenvolupament Sostenible

El projecte DECODE ha posat en marxa el Consell Europeu de Degans per al Desenvolupament Sostenible, en un esdeveniment de llançament celebrat en línia el passat 3 de novembre de 2021.

El Consell DECODE té com a objectiu donar suport a una comunitat de degans europeus i altres caps d’unitats acadèmiques (departaments, facultats, escoles) en els seus esforços per incorporar el desenvolupament sostenible a les seves institucions. El Consell reuneix més de 150 representants d'institucions d'educació superior per intercanviar opinions, compartir bones pràctiques i iniciatives i aprendre els uns dels altres en una filosofia "de degans a degans". L’intercanvi i l’aprenentatge entre iguals són pilars que contribueixen en última instància a la continuïtat d’aquest projecte. Es crearà una plataforma basada en web i serà el lloc on es posarà a disposició dels grups objectiu l’activitat i els resultats clau del projecte del Consell (és a dir, eines, Programa d’apoderament en línia).

En l’acte oficial de llançament, el professor Charles Hopkins (Càtedra UNESCO de Reorientació de l’Educació cap a la Sostenibilitat de la Universitat de York) va fer una presentació com a ponent convidat. És conegut per la seva àmplia experiència i treball en diversos temes, des de l'educació de qualitat fins a l'educació per a la ciutadania global i l'educació per a un futur sostenible.

Més informació disponible en aquesta nota de premsa

Més informació sobre el projecte DECODE en aquest enllaç (en català) i al web www.decode-council.org

Imatges
Llançament del Consell del projecte DECODE per al Desenvolupament Sostenible