L’informe GUNi sobre l’educació superior del món es presentarà a la conferència ACA-CMEPIUS 2019

El dia 17 d'octubre de 2019, Josep M. Vilalta, director de GUNi, presentarà el 6è informe de GUNI sobre l'educació superior al món a la conferència CMEPIUS que l'Associació de Cooperació Acadèmica celebrarà el 17 i 18 d'octubre a Eslovènia. Aquesta conferència tindrà lloc a Bled. El 6è informe HEIW tracta de les responsabilitats dobles de les universitats a escala local i global, explorant els possibles conflictes o dificultats intrínseques a l'hora d'abordar les demandes locals de la societat basades en la competència global i les demandes locals i globals per contribuir a una major una societat equitativa i sostenible, a escala local i global.

86 experts de 28 països han contribuït a disseccionar el tema i identificar bones pràctiques que poden ajudar els líders acadèmics i els responsables polítics a assolir els objectius més alts de l'educació i la investigació. La presentació del 6è Informe HEIW formarà part de la presentació d'altres projectes, estudis i iniciatives a nivell internacional i local. A més, les sessions paral·leles se centraran en les discussions conjuntes sobre l’elaboració d’un possible projecte d’enfocament de la tercera missió mitjançant la cooperació europea i internacional.

La presència de GUNi a la conferència té una importància significativa, ja que ha estat els principals actors i promotors del compromís de la comunitat, com ara els socis del projecte TEFCE, que és un projecte finançat per la UE que proposa noves eines polítiques per avaluar la participació comunitària de les universitats.

Trobareu la informació ampliada aquí.

GuniBled

També et pot interessar

Esdeveniments relacionats