L’ACUP i la Fundació “la Caixa” endeguen Investiga a CosmoCaixa

L’ACUP i la Fundació “la Caixa” endeguen Investiga a CosmoCaixa un projecte adreçat a escolars de 5è i 6è de primària de Catalunya, que tindrà lloc entre octubre de 2018 i maig de 2019. La jornada final d’aquesta edició tindrà lloc al CosmoCaixa els dies 27,28 i 30 de maig de 2019. L'edició d'enguany donarà així continuitat al programa Investiga amb RecerCaixa que amb la tutoria  de la seva escola, el guiatge pedagògic d’un expert i el d'un científic i tècnic d’un grup d’investigadors permet apropar la tasca d'aquests a la universitat als alumnes catalans.

El programa, del que fins ara s'han celebrat cinc edicions, també serveix per trencar estereotips i acostar els investigadors i la recerca de qualitat a escolesi famílies. Els investigadors, de la seva banda, aprenen a entendre com pensen els més petits, a adequar el seu llenguatge sense perdre rigor i a potenciar les seves habilitats comunicatives davant d’un públic que no és l'habitual.

La nova edició d'Investiga a CosmoCaixa serà possible gràcies al conveni de col·laboració signat entre l'ACUP i l'àrea de divulgació científica i Cosmocaixa.

 

Imatges
Cosmo1