La FAS obre una convocatòria de beques per a la prevenció d'extremismes violents

La Fundació Autònoma Solidària (FAS) obre una nova convocatòria de beques destinada a finançar tres posicions de màsters oficials i una plaça d'investigació a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) pel curs 2020-2021.

La convocatòria està oberta a dones en situació de refugi, pertanyents a la comunitat refugiada o desplaçada provinent de Síria, Iraq o el Kurdistan iraquià. Alhora, les places estan orientades a generar coneixement en l'àmbit de la prevenció d'extremismes violents, amb enfocament de gènere.

D'aquesta manera, les persones interessades podran inscriure's en un màster, doctorat o programa de recerca de la UAB de la seva elecció sempre i quan correspongui a un àmbit del coneixement directament aplicable a la prevenció d'extremismes violents, construcció de la pau i/o estudis de gènere.

La beca cobrirà l'exempció completa de la matrícula i altres càrrecs de gestió acadèmica associats, una assignació mensual en concepte de despeses d'allotjament (preferiblement a la Vila UAB), les despeses de manutenció i una assignació mensual en concepte de suport a l'estudi (transport, material docent, etc.). El sumatori dels tres últims punts no sobrepassarà, en cap cas, els 950€ mensuals per estudiant.

El període de recepció de sol·licituds tancarà el 17 de juliol de 2020, a les 00.00 hores.

Trobareu més informació a la web de la FAS.

Imatges
Convocatòria de beques