GUNi publica l'informe 'Objectius de desenvolupament sostenible: Actors i Implementació'

La primera Conferència Internacional sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible: Actors i Implementació, organitzada per la Xarxa Global d'Innovació per a la Innovació (GUNi), va tenir lloc del 18 al 19 de setembre de 2017 a Barcelona. Acadèmics, investigadors, responsables polítics, directius, organitzacions de la societat civil, agències governamentals i empreses es van reunir per discutir i compartir coneixements sobre la implementació d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (SDG) des de diferents àmbits de coneixement i àrees geogràfiques.

El resultat d'aquella conferència és l'informe "Objectius de Desenvolupament Sostenible: Actors i Implementació, un informe de la conferència internacional" que ara presentem i està disponible per a accés obert aquí. Fins a 22 autors (inclòs l'equip de redacció) han contribuït a l'informe.

L'informe proporciona al lector una imatge completa de les discussions, temes i recomanacions cobertes durant l'esdeveniment. En l'informe, hi ha informació sobre una gran varietat de temes dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (SDG), des de l'educació superior i la Investigació i la Innovació Responsable (RRI), fins a la igualtat de gènere, la governança o l'economia del coneixement circular.

L'Informe ha estat editat amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, ​​l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) i la Secretaria d'Investigació i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

Imatges
ODS