Es publiquen els resultats del primer Hackató #UniversitatRefugi 

Ja podeu consultar l'informe final amb els resultats del primer Hackató #UniversitatRefugi que va tenir lloc el 8 de juny organitzat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS) amb la col·laboració de l'ACUP, l’entitat Chapter#2 i el suport de l’Ajuntament de Barcelona. La iniciativa partia d’un repte marc i tenia l’objectiu de generar respostes, que des de diferents punts de vista, contribueixin a millorar l’acollida de les persones en cerca de refugi.

El Hackató es va establir com a punt de trobada i de treball conjunt entre universitats públiques catalanes per tal de reivindicar el seu rol com a agent clau en la defensa dels drets de les persones refugiades i migrants. Tanmateix, la participació activa d’altres actors clau que formen part dels processos d’acollida, així com de persones que han estat o estan en situació de refugi, era indispensable per abordar la qüestió des de tots els angles possibles.

La jornada va comptar amb la participació d’una seixantena de persones que van formar part de les sis taules dinamitzades per sis experts i expertes internacionals en aquest procés innovador. En aquesta línia, el Hackató va estar acompanyat en tot moment per facilitadors del món de la innovació social, i la coordinació de Chapter#2, una entitat sense ànim de lucre que treballa desenvolupant projectes d’emprenedoria amb persones refugiades.

Adjunt trobareu l'informe final de la jornada amb tota la informació.

Documents
Imatges
Hackató