Es publica el dossier resultant del cicle de debat 'Sentit i valor de les humanitats al segle XXI'

Sota la direcció científica del professor Joan Manuel del Pozo, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) va coordinar entre l’abril de 2019 i el gener de 2020 amb el Palau Macaya de l’Obra Social "la Caixa" el cicle de debat Sentit i valor de les humanitats al segle XXI. Ara, el dossier resultant d’aquest cicle ja està disponible per a la seva consulta digital.

El cicle proposava generar un espai de reflexió i d’intercanvi d’idees sobre els reptes que la societat ha d’enfrontar al segle XXI i el paper que les humanitats tenen en aquests desafiaments, amb una èmfasi destacada en el debat sobre les humanitats en el sistema educatiu en totes les etapes.

Al dossier publicat es poden consultar les reflexions i conclusions sorgides de les diferents conferències i seminaris que van conformar el cicle de debats i que van servir per analitzar les humanitats i el seu paper per millorar la formació, les pràctiques vitals de les persones del segle XXI i l’impuls d’una societat més responsable i democràtica.

Imatges
Sentit i valor de les humanitats al segle XXI