Curs Internacional de Lideratge en Educació Superior i Recerca

Del 2 al 4 d'octubre de 2017 tindrà lloc a Barcelona el Curs Internacional de Lideratge en Educació Superior i Recerca. El coorganitzen la GUNI, el Centre d'Estudis de Polítiques d'Educació Superior (CHEPS), la Universitat de Twente, Holanda i l'Institut LH Martin (LHMI) per al Lideratge d'Educació Superior i Gestió de la Universitat de Melbourne, Austràlia.

El curs reunirà a participants de diferents sistemes d'educació superior i se centrarà en:

- Reflexions sobre l'educació superior de gestió, la política i l'estratègia

- El desenvolupament d'habilitats de gestió

- La comprensió de les característiques i reptes de dirigir i gestionar particulars en un entorn universitari

- Aprenentatge entre iguals guiat, incloent les oportunitats d'aprenentatge experimental estructurades i dissenyades per aprofitar l’experiència dels participants

El curs inclourà sessions sobre tendències i desafiaments en l'educació superior a tot el món, les universitats com a organitzacions i sobre la innovació en l'educació superior; entrevistes amb líders universitaris catalans d'alt nivell; visites a les unitats innovadores de les universitats de Barcelona; un taller sobre els rols de lideratge i cultura organitzacional; i un joc de simulació de l'educació superior.

El curs està dissenyat per a un màxim de 25 participants de posició mitjana-alta de les universitats -tant a nivell acadèmic i professional- amb cinc a deu anys de gestió universitària i experiència de lideratge.

Preu: 450 €

En breu s'obriran les inscripcions i es publicarà la informació sobre els professors.

Per qualsevol dubte, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres summerschool@guninetwork.org.

Imatges
Lideratge