Curs per a formadors "Reflexionant sobre Recerca i Innovació Responsables (RRI)"

El proper 21 de novembre el PRBB acollirà el curs per a formadors "Reflexionant sobre Recerca i Innovació Responsables (RRI)", adreçat a personal acadèmic, professionals, personal tècnic o qualsevol persona que tingui interès en poder ensenyar el concepte i les pràctiques de l'RRI.

Aquest curs està centrat en reflexionar sobre el concepte de "Recerca i Innovació Responsables" (RRI, per les sigles en anglès) i en com integrar-lo en els diferents nivells de l'educació superior universitària. Les metodologies pràctiques utilitzades en el curs proporcionen eines als participants per desenvolupar estratègies efectives per promocionar idees relacionats amb la RRI, com la sostenibilitat, la inclusivitat, la interdisciplinarietat o la igualtat de gènere.

El curs s'engloba dins el projecte europeu HEIRRI (Higher Education Institutions and Responsible Research and Innovation), una iniciativa liderada per la UPF que té com a objectiu elaborar diferents programes docents per promoure la integració de la RRI en l'educació superior. L’ACUP forma part del consorci del projecte, juntament amb 5 institucions europees més, liderant la internacionalització i comunicació del mateix. Per a més informació sobre HEIRRI, consulta la pàgina del projecte: www.heirri.eu

Data: 21 de novembre 2017

Horari: de 9.00 a 14.00

Lloc: Sala Sala Marie Curie (Plaça del PRBB - C / Dr. Aiguader, 88)

Idioma: Castellà

Format: Presencial

Preu: Gratuït

Destinataris: Persones amb interès a ensenyar el concepte i les tècniques de RRI al marc universitari i en altres entorns. Docents universitaris, personal d'investigació, personal tècnic i de gestió, etc.

InscripcióFormulari d'inscripció

Documents
Imatges
heirri