Barcelona, seu permanent de l'Associació Internacional d'Agències de Qualitat, INQAAHE, amb el suport d'AQU Catalunya

La International Network for Quality Assurance Agencies in Higher Education (INQAAHE) és una associació internacional que agrupa més de 300 organitzacions que treballen per l'assegurament de la qualitat de l'educació superior, la major part agències de qualitat.

INQAAHE ha optat establir-se a Barcelona, on comptarà amb el suport d'AQU Catalunya. La candidatura presentada per AQU Catalunya ha comptat amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya i de l'Estat espanyol.

El president d'AQU Catalunya, Josep Joan Moreso, ha dit que «ens sentim molt honorats per la decisió d'INQAAHE, a qui volem agrair la confiança que ha dipositat en l'Agència per establir-se a Barcelona de forma permanent» i creu que la decisió de la INQAAHE «és una molt bona notícia per a l'Agència catalana, però també per a Catalunya, Espanya i Europa, perquè les posiciona com un referent en l'àmbit de la millora de la qualitat de l'educació superior».

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, ha celebrat l'elecció d'AQU Catalunya com a seu permanent de l'INQAAHE. Una decisió que, ha dit, «és un reconeixement a la constància, el rigor i l'excel·lència d'AQU Catalunya, que ha contribuït a posicionar el sistema universitari català d'entre els més sòlids a nivell internacional».

El ministre d'Universitats, Manuel Castells, ha manifestat que «AQU Catalunya serà una excel·lent amfitriona, ja que és una de les agències més ben valorades a Europa, i compta amb les capacitats necessàries per donar un bon suport a INQAAHE». Així, també, el ministre destaca que «INQAAHE s'instal·la a Barcelona, considerada una de les ciutats més notables del món pel que fa al nivell de vida, una ciutat d'Art, Ciència i Cultura».

 

Font: AQU Catalunya

Imatges
AQU Bcn