En marxa la quarta edició de la UNIRUN, la cursa de les universitats

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran, el proper 4 de març, la quarta edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats. La prova la promuen les 12 universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.

La UNIRUN compta amb un padrí de luxe en aquesta quarta edició, Valentí Massana, campió del món, bronze olímpic i medallista als Europeus d’Atletisme, en l’especialitat de marxa atlètica. Actualment treballa a l'Institut Sincrotró, com a científic, i a la Federació Catalana d'Atletisme, com a responsable de la marxa. S’ha mostrat entusiasmat de representar la unió entre el món de l’esport i l’universitari.

Aquest any, la UNIRUN ha arribat a un acord amb Adidas per tal que la marca esportiva patrocini la Cursa de les Universitats. També proveirà de samarretes tècniques a tots els participants, que podran vestir els colors i el logotip de la seva universitat i les tres bandes d'Adidas.

Cadascun dels participants ha de dur la samarreta tècnica de la universitat a la qual representa i que faciliten els organitzadors a la Fira del Corredor, que tindrà lloc al Poliesportiu Campus Nord de la UPC (C. Jordi Girona, 1-3, Barcelona), el divendres, 2 de març, de 15 a 20 h, i el dissabte, 3 de març de 10 a 20 h.

La UNIRUN arrencarà a les 9:30 h. des del Parc dels Auditoris del Fòrum. La competició tindrà lloc en un circuit de 6.779 metres, que és exactament la distància de la clàssica competició de rem anglesa entre les Universitats d'Oxford i Cambridge.

La participació està oberta a tothom. Poden competir alumnes universitaris, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, familiars o simpatitzants d'alguna de les universitats catalanes.

La UNIRUN col·labora enguany amb l'Associació Superacció, una entitat que ofereix la participació en joves en risc d'exclusió en programes esportius de triatló com a incentiu per a viure, estudiar i treballar millor. En el moment de formalitzar la inscripció, els participants poden contribuir amb 1 € a aquesta iniciativa d'inclusió social.

Les inscripcions per a la quarta edició de la UNIRUN poden fer-se a la pàgina web oficial de la cursa www.unirun.cat fins al dia 27 de febrer a les 23:59 h.

Font: UPC.

PREV
NEXT

També et pot interessar

  • Cinc universitats públiques catalanes es troben entre les deu universitats espanyoles (públiques i privades) que rendeixen més. Així es desprèn del rànquing que elabora cada any la Fundación Conocimiento y Desarollo (CYD), que ha classificat 73 de les 82 universitats que hi ha a l'Estat segons el...
  • La Generalitat i el conjunt d’universitats catalanes han posat en marxa un programa que farà possible que un primer grup de vint persones refugiades, que resideixen actualment al Líban, puguin prosseguir els seus estudis universitaris a Catalunya . Es tracta de nois i noies refugiades que van veure...
  • Per commemorar el Dia Internacional de les dones i les nenes a la ciència, a la UPC s'organitzen accions per fomentar la carrera professional de les dones, posar en valor la tasca que realitzen les dones en la ciència, la tecnologia i l'enginyeria i per apropar els estudis politècnics a les noies....
  • Els dies 6, 7 i 8 de febrer de 2018 hi haurà més de 200 xerrades repartides entre els diferents centres sobre els graus que ofereix a la UAB, incloent-hi l'oferta de nous graus , a càrrec de professorat de la universitat. És la millor manera de conèixer de primera mà de què va, com funciona... el...

Esdeveniments relacionats