En marxa la quarta edició de la UNIRUN, la cursa de les universitats

Les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs acolliran, el proper 4 de març, la quarta edició de la UNIRUN, La Cursa de les Universitats. La prova la promuen les 12 universitats catalanes de la mà de l’ECU (Esport Català Universitari), amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, i organitzada per Gaudium Sports.

La UNIRUN compta amb un padrí de luxe en aquesta quarta edició, Valentí Massana, campió del món, bronze olímpic i medallista als Europeus d’Atletisme, en l’especialitat de marxa atlètica. Actualment treballa a l'Institut Sincrotró, com a científic, i a la Federació Catalana d'Atletisme, com a responsable de la marxa. S’ha mostrat entusiasmat de representar la unió entre el món de l’esport i l’universitari.

Aquest any, la UNIRUN ha arribat a un acord amb Adidas per tal que la marca esportiva patrocini la Cursa de les Universitats. També proveirà de samarretes tècniques a tots els participants, que podran vestir els colors i el logotip de la seva universitat i les tres bandes d'Adidas.

Cadascun dels participants ha de dur la samarreta tècnica de la universitat a la qual representa i que faciliten els organitzadors a la Fira del Corredor, que tindrà lloc al Poliesportiu Campus Nord de la UPC (C. Jordi Girona, 1-3, Barcelona), el divendres, 2 de març, de 15 a 20 h, i el dissabte, 3 de març de 10 a 20 h.

La UNIRUN arrencarà a les 9:30 h. des del Parc dels Auditoris del Fòrum. La competició tindrà lloc en un circuit de 6.779 metres, que és exactament la distància de la clàssica competició de rem anglesa entre les Universitats d'Oxford i Cambridge.

La participació està oberta a tothom. Poden competir alumnes universitaris, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, familiars o simpatitzants d'alguna de les universitats catalanes.

La UNIRUN col·labora enguany amb l'Associació Superacció, una entitat que ofereix la participació en joves en risc d'exclusió en programes esportius de triatló com a incentiu per a viure, estudiar i treballar millor. En el moment de formalitzar la inscripció, els participants poden contribuir amb 1 € a aquesta iniciativa d'inclusió social.

Les inscripcions per a la quarta edició de la UNIRUN poden fer-se a la pàgina web oficial de la cursa www.unirun.cat fins al dia 27 de febrer a les 23:59 h.

Font: UPC.

PREV
NEXT

També et pot interessar

  • El rànquing UI GreenMetric World University, que elabora la Universitat d’Indonèsia, mesura el compromís de les universitats a l’hora de desenvolupar una infrastructura “ambientalment amigable”. De les 719 universitats avaluades l’any 2018, la URV s’ha situat en el lloc 119, i en el 12è de les...
  • Francesc Xavier Grau, rector de la URV entre 2006 i 2014, és el nou responsable de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, segons ha aprovat el Govern aquest 3 de juliol. Aquesta secretaria general depèn del Departament d’Empresa i Coneixement i té les funcions de...
  • El Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el decret de preus públics universitaris per al curs 2018-2019 d'acord amb la proposta presentada a la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) integrada pels rectors i els presidents dels consells socials. Per sisè any...
  • Cinc universitats públiques catalanes es troben entre les deu universitats espanyoles (públiques i privades) que rendeixen més. Així es desprèn del rànquing que elabora cada any la Fundación Conocimiento y Desarollo (CYD), que ha classificat 73 de les 82 universitats que hi ha a l'Estat segons el...

Esdeveniments relacionats