Cicle "La governança de la intel·ligència artificial en el món post-covid-19"

Cicle organitzat pel Palau Macaya de "la Caixa" sota la coordinació de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i la direcció científica de Daniel Innerarity, director de Globernance, Institut de Governança Democràtica.

Organitzat pel Palau Macaya de "la Caixa" sota la coordinació de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i la direcció científica del professor Daniel Innerarity, director de Globernance, Institut de Governança Democràtica, el cicle fou celebrat entre el 12 de novembre del 2020 i el 7 d'abril de 2021.

Aquest cicle es proposà reflexionar sobre el disseny, el desenvolupament i l’aplicació dels sistemes d’intel·ligència artificial des de la seva interacció amb les societats en el món post-Covid-19, per definir i impulsar un model de governança de la IA democràtic, confiable, transnacional i socialment sostenible.

Els materials produïts en el marc del cicle de reflexió "La governança de la intel·ligència artificial en el món post-covid-19" es troben disponibles per a la consulta de totes les persones interessades. Podeu descarregar-vos els materials, classificats en articles, vídeos i podcast, a través del següent enllaç.

ai

També et pot interessar