Les universitats catalanes, presents a la conferència NAFSA 2024: "Resilience. Renewal. Community"

 • La Conferència NAFSA 2024 ha tingut lloc enguany (28-31 maig) a Nova Orleans i s’ha  presentat amb el lema "Resilience. Renewal. Community".
   
 • Les universitats catalanes participen en la 76a edició de la Conferència Internacional d'Educació Superior de l'Associació d'Educadors Internacionals NAFSA 2024, que s’organitza anualment als Estats Units. 
   
 • L’objectiu és establir contactes amb socis internacionals per crear nous acords i reforçar-ne els existents en els àmbits de la mobilitat internacional, la cooperació acadèmica i la recerca.

  La delegació catalana hi ha participat amb estand propi, en col·laboració amb el Consell Interuniversitari de Catalunya i el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. L’Association of International Educators (NAFSA) és l’associació internacional sense ànim de lucre més gran del món dedicada a l’educació universitària. Aquesta associació organitza l’Annual Conference and Expo, que durant una setmana aplega universitats de tot el món per intercanviar idees i parlar de l’impacte internacional de l’educació superior. Hi han participat més de 7.000 visitants de 120 països i està reconeguda com el principal punt de trobada i de networking per a educadors i agents internacionals. S’hi han aplegat amb estand al voltant de 400 institucions d’educació superior de 50 països . L’assistència de membres de la delegació catalana a presentacions d’altres institucions ha permès establir i reforçar contactes entre universitats i institucions i facilita l’intercanvi d’opinions i la discussió sobre temes rellevants per a la internacionalització de les universitats de Catalunya.

  Per a més informació: https://www.nafsa.org/conferences/nafsa-2024-annual-conference-expo  
Imatges
NAFSA