Ampliat el termini de presentació de contribucions del CIDUI fins el 30 de gener de 2023

  • La nova edició del CIDUI 2023 “Millora de les experiències d’aprenentatge: transformació i reptes” tindrà lloc del 4 al 6 de juliol a la Universitat de Lleida
  • Amb més de 20 anys d’història, el CIDUI és un projecte comú de les vuit universitats públiques de Catalunya

La XII edició del Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI) tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2023 al Campus Cappont de la Universitat de Lleida sota el títol “Millora de les experiències d’aprenentatge: transformació i reptes”. El Congrés, referent dins el sector de la docència universitària, torna al format presencial per oferir sessions i activitats dirigides a generar un debat ampli al voltant de la transformació de les experiències d’aprenentatge des de les seves múltiples dimensions i perspectives. 

La convocatòria de contribucions del CIDUI està oberta fins el 30 de gener de 2023 i busca rebre comunicacions de personal docent i professionals de l’educació superior d’arreu del món.

El CIDUI és un espai àgora per a la millora i la innovació docent àmpliament reconegut amb més de 20 anys de trajectòria i referent del sector de la docència universitària. Està organitzat pels Instituts de Ciències de l’Educació (ICEs) i altres unitats de suport a la formació i la docència de les vuit universitats públiques de Catalunya i per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), que des de l'any 2012 s’encarrega de la secretaria tècnica del Congrés.

CIDUI

Les universitats d’arreu es troben immerses en entorns de gran complexitat i processos de canvi que comporten transformar els models docents. Aquests processos haurien d’ajudar a complir la primera missió de la universitat, que no és altra que assegurar la qualitat dels resultats d’aprenentatge dels estudiants. Cal posar el mitjans per generar experiència d’aprenentatge de qualitat pels estudiants. Els docents també hi juguen un paper clau a l’hora d’orientar l’aprenentatge i el desenvolupament competencial al llarg de tot l’itinerari formatiu, incorporant les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies.

Tenint en compte aquests reptes, el Congrés centrarà l’atenció en la necessitat de cercar estratègies per promoure entorns de qualitat que afavoreixin una major personalització i transversalitat del procés formatiu.

Tota la informació sobre el Congrés CIDUI 2023 es pot trobar al web: https://www.cidui.org/xii-congres-cidui-2023/

Imatges
CIDUI