Nou Curs en Strategy and RDI Project Planning

La UAB, l’AGAUR, l’ACUP i la UOC organitzen conjuntament el curs “Strategy and RDI project planning”, per millorar els coneixements i les aptituds per a l’elaboració de propostes col·laboratives dins del programa Horitzó 2020.

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per al nou curs “Strategy and RDI project planning”. El curs compta amb 25 places disponibles per a investigadors júniors i sèniors i té per objectiu millorar els coneixements i les aptituds per a l’elaboració de propostes col·laboratives dins del programa de finançament europeu de recerca Horitzó 2020.

El curs s'estructura en 10 sessions presencials que s’iniciaran el 2 d’octubre i finalitzaran el 4 de desembre. Tindran lloc els dilluns de 16h a 20.30h i s’impartiran íntegrament en anglès a l’Escola de Postgrau de la UAB. Per mitjà d’una plataforma virtual, el curs també comptarà amb el desenvolupament de casos pràctics que complementaran les sessions presencials. Opcionalment, es farà una estada a Brussel·les per conèixer les institucions més importants, com el Parlament Europeu o la Comissió Europea, entre d’altres.

Més informació en aquest enllaç.

També et pot interessar