Núria Jové i Company

Cap de projectes

Núria Jové i Company és, des de febrer de 2019, cap de projectes a l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) on s’ocupa de coordinar l’Àrea de Recerca i Innovació i d’implementar les activitats promogudes en el marc de la Plataforma de Coneixement, Territori i Innovació (PCTI).

Abans d’incorporar-se a l’ACUP, va treballar, durant un període de més de vuit anys, al Secretariat de la Unió per la Mediterrània (UpM), una institució intergovernamental que aplega 43 països i promou el diàleg i la cooperació a la regió euromediterrània. Allí va consolidar els seus coneixements i experiència professional en la gestió de projectes dels àmbits de l’educació superior, la recerca i la innovació, i la formació professional. Les seves primeres experiències laborals van tenir lloc en el camp dels gabinets de comunicació, al Parlament de Catalunya i al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS), i del periodisme de mitjans, al Diari El Punt.

És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i especialista en Protocol i Cerimonial d’Estat i Internacional per la Universitat d’Oviedo i l’Escola Diplomàtica del Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació.

Telèfon
Jové